+40725964808
alina.c.tache@gmail.com

Terapie online

Psihoterapia online nu este cu mult diferită de cea în cabinet. În această variantă se pot desfășura atât ședințele individuale, cât și cele de cuplu sau familie. Ședințele online sunt foarte utile pentru cei care nu pot să ajungă fizic la cabinet: cei care au un program mult prea aglomerat, sunt obligați să stea acasă din diverse motive sau chiar cei care sunt plecați în altă țară. Acum că am experimentat cu toții statul acasă în 2020, terapia online devine din ce în ce mai populară.

Eu personal aș prefera ca măcar primele ședințe cu un client nou să fie față în față, în cabinet. Dar în același timp înțeleg că nu este întotdeauna posibil. În aceste situații, sunt deschisă la ședințe online prin Skype și Whatsapp. Menționez de pe acum că este important să avem apel video, nu doar mesaje text.

Din punct de vedere organizatoric, toate detaliile de pe paginile de Terapie Individuală, Terapie de Cuplu și Terapie de Familie se aplică și în cazul terapiilor online. Pentru a vedea detalii despre conținut, durată, costuri etc. te invit să vizitezi paginile respective:

Iar dacă ești curios despre alte detalii din universul psihoterapiei, te invit să vizitezi secțiunea Blog.